Kran krog- og wirehejs

Stor erfaring giver tilfredse kunder

Vi har efterhånden opbygget en stor viden omkring opbygning af kran, krog- og wirehejs, ring for nærmere information inden du beslutter din næste opbygning på 25698900

null
Vi er uafhængig og montere alle mærker
null
Opbygninger efter kundeønske
null
Vedligeholdelses og betjenings venlige opbygninger
null
Vi er fleksibel og innovative

Specialopbygget kran, krog- eller wirehejs

Hos Øgaard er vi gearet til produktudvikling og funktionsoptimering. Det betyder, at du som kunde kan forvente at få leveret den optimale kran, krog- eller wirehejsløsning hver gang.

Vi tilbyder opbygning af kran, krog- og wirehejs fremstillet specifikt til den kunde hvor det skal bruges med udgangspunkt i dine specifikationer. Det er med til at give dig en hurtig og pålidelig service, som du kan forholde dig til.

Vi udfører opbygningen efter dine ønsker på fleksibel og effektiv vis. I tillæg kan du som kunde være sikker på, at du altid er med under hele processen – fra tilbudsgivning til levering.

Vi udfører en bred vifte af opgaver

Siden 2009 har vi klargjort og opbygget lastbiler til danske og udenlandske kunder. Vi skaber altid løsninger i tæt samarbejde med vores kunder, hvad enten det gælder konstruktion eller produktion af komplekse opbygninger.

Vi arbejder i stål, rustfri og aluminium, og vi opbygger på lastbiler og påhængsvogne af alle mærker. ​Vores medarbejdere har mange års erfaring på hvert deres felt og det er med til at sikre, at dit køretøj bliver præcis, som du ønsker.

Kom i kontakt med os.

Har du forespørgsler på opgaver eller vil du gerne vide mere om priserne på specifikke ydelser, kan du ringe til os på tlf. eller sende en mail.

Du kan til hver en tid rette henvendelse for et uforpligtigende tilbud, der kan gøre dig klogere på, hvad det vil koste at realisere dine ønsker inden for ydelserne: lastvognsopbygning, hydraulik og smedearbejde.