Fordele for kunderne

null

Stort lager

Altid stort lager i slanger & fittings
null

Specialister

Specialister med mange års erfaring i hydraulik
null

Hurtig svartid

Hurtigt svar på, hvad kan lade sig gøre
null

Tilfredse kunder

Mange tilfredse kunder siden 2009

Vi fremstiller hydrauliske slanger af enhver type, til ethvert formål

Vi udfører alle former for smede- og hydraulikopgaver. Dette omfatter eftersyn af materiel, ny-opbygninger samt vedligeholdelse af landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, kraner, hejselad og lastbiler.

​Vi sætter pris på din tid og derfor har vi valgt at lagerføre stort set alt indenfor hydraulik- fittings, slanger og rør samt kraftudtag, pumper og div. ventiler til alle gængse lastbilmærker.

Det er med til sikre en effektiv og fleksibel udførsel.

​Vi sætter pris på din tid og derfor har vi valgt at lagerføre stort set alt indenfor hydraulik

Alle slanger produceres efter de absolut højeste krav af erfarne medarbejdere. Vores hydraulikafdeling tilbyder reparation og service på lifte, kraner, hejselad og landbrugsmaskiner. Derudover tilbyder vi montering af udstyr og opbygning af køretøjer, samt udførsel af lovpligtige eftersyn på kraner, tip, lifte med videre.

Kom i kontakt med os.

Har du forespørgsler på opgaver eller vil du gerne vide mere om priserne på specifikke ydelser, kan du ringe til os på tlf. eller sende en mail.

Du kan til hver en tid rette henvendelse for et uforpligtigende tilbud, der kan gøre dig klogere på, hvad det vil koste at realisere dine ønsker inden for ydelserne: lastvognsopbygning, hydraulik og smedearbejde.