Om Øgaard

Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik er ejet og drevet af Jes Øgaard som startede firmaet tilbage i 2009. Siden da er der løbet meget vand under broen, hvor der nu er ansat et dygtigt og kompetent personale på 20 personer, der har bredt kendskab til lastbilsopbygning, hydraulik og kreative smedeopgaver.

Vi har udført mere end 2000 opbygninger igennem årene. Vi sætter en ære i at vejlede og dele vores erfaringer med henblik på at kunne levere de bedste løsninger. Vi har gjort den høje kvalitet og levering til aftalt tid til vores særlige kendetegn.

Vi er placeret i hjertet af Jylland

Hos Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik vil du altid føle dig velkommen, alle er nede på jorden og imødekommende. Ingen opgave er for lille eller for stor, når vi i et tæt samarbejde med vores kunder finder de helt rigtige løsninger.

Du finder os tæt på motorvejen i alle retninger, så vi er nemme at lægge vejen forbi.

Hos Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik værner vi om kvaliteten, som vi aldrig går på kompromis med. Vi har et fagligt stærkt miljø med professionelle procedurer, der sikrer, at alle vores medarbejdere ved, hvordan de skal gå til deres arbejde.

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Har du tanker om at gøre karriere inden for vores fag?

Vi er en virksomhed med gang i, der altid er på udkig efter kvalificeret arbejdskraft og nye hænder til at arbejde med lastbilopbyg, hydraulik og forskellige smedeopgaver.
På samme side kan du tilmed få et overblik over ledige jobs, som måske matcher med din faglige profil.

Kom i kontakt med os.

Har du forespørgsler på opgaver eller vil du gerne vide mere om priserne på specifikke ydelser, kan du ringe til os på tlf. eller sende en mail.

Du kan til hver en tid rette henvendelse for et uforpligtigende tilbud, der kan gøre dig klogere på, hvad det vil koste at realisere dine ønsker inden for ydelserne: lastvognsopbygning, hydraulik og smedearbejde.