Opbygning af lastbiler

Fordele for dig som kunde hos Øgaard

null
Kunden bliver altid involveret i processen og rådgivet løbende
null
Komplette løsninger inden for lastvognsopbyg og hydraulik
null
Samarbejder med branchens førende leverandører
null
Reparation og service inden for alle hydrauliktyper

Hos Øgaard laver vi stort set alt indenfor lastvognsopbyg

Hos Øgaard laver vi stort set alt indenfor lastvognsopbyg med speciale i trækkeropbygning – både med og uden hydraulik.

Vi har udført mere end 1700 opbygninger igennem årene. Vi sætter en ære i at vejlede og dele vores erfaringer med henblik på at kunne levere de bedste løsninger. Vi har gjort den høje kvalitet og levering til aftalt tid til vores særlige kendetegn.

Vi udfører en bred vifte af opgaver

Siden 2009 har vi klargjort og opbygget lastbiler til danske og udenlandske kunder. Vi skaber altid løsninger i tæt samarbejde med vores kunder, hvad enten det gælder konstruktion eller produktion af komplekse opbygninger.

Vi arbejder i stål, rustfri og aluminium, og vi opbygger på lastbiler og påhængsvogne af alle mærker. ​Vores medarbejdere har mange års erfaring på hvert deres felt og det er med til at sikre, at dit køretøj bliver præcis, som du ønsker.

Kom i kontakt med os.

Har du forespørgsler på opgaver eller vil du gerne vide mere om priserne på specifikke ydelser, kan du ringe til os på tlf. eller sende en mail.

Du kan til hver en tid rette henvendelse for et uforpligtigende tilbud, der kan gøre dig klogere på, hvad det vil koste at realisere dine ønsker inden for ydelserne: lastvognsopbygning, hydraulik og smedearbejde.