Ledige stillinger

Gør karriere hos Øgaard

Er du klar til at gå til stålet?

Vi er altid interesseret i dygtige folk.

Hos os betyder mandskabet meget i forhold til vores succes. Vi har flere der har været ansat i mange år, som derfor har oparbejdet en stor viden om faget. Af denne grund tror vi på, at vi har de bedste medarbejdere – og der er altid plads til en ekstra dedikeret medarbejder på holdet!

Når man føler, man får god service, er det typisk, fordi ens forventninger
bliver overgået!
Hos os er det en ære at yde god service!

Øgaard Lastvognsopbyg & Hydrauliks kendetegn

Vi arbejder effektivt og går meget op i at disponere tiden rigtigt. Det betyder, at vi laver de vigtigste ting først og oftest løser opgaven på den afsatte tid.

Vi har et positivt mindset, kigger altid fremad og ser muligheder fremfor begrænsninger. Glæder sig over de ting, der kan lade sig gøre og ser opgaverne med et løsningsorienteret perspektiv. Vores medarbejdere er innovative og kommer ofte med nye ideer og tilfører noget til processerne, så det hele er ikke rigidt styret.

Vi holder fokus og bruger tid på de ting, der er med til at skabe værdi. Vores mandskab er dygtige til at arbejde selvstændigt og levere varen. Denne grundindstilling til tingene er godt hjulpet på vej med den store ansvarstagen, som alle medarbejdere i virksomheden tager. Vi bruger ikke dårlige undskyldninger som ”det er der ingen der har sagt!”. Hvis der mangler noget, beder vi om det, så der ikke opstår uoverensstemmelser.

Vores sammenhold kollegaer imellem er godt. Der bliver gået til ”stålet” med højt humør og det tror vi på, at der er den bedste forudsætning for at levere et godt resultat.

Vil du være en del af holdet?

Vi er en virksomhed i vækst, der altid er på udkig efter kvalificeret arbejdskraft og nye hænder til at arbejde med lastbilopbyg, hydraulik og forskellige smedeopgaver. Tjek vores ledige stillinger igennem og ansøg, hvis du mener, at du kan og vil gå til stålet hos os i fremtiden.
Passer jobopslagene ikke helt til din profil, men føler du, at du kan bidrage med værdi til virksomheden, er du velkomne til at søge uopfordret.

Trænger du til at prøve noget nyt?

Jes Øgaard

Ledige stillinger

Mangler du nye udfordringer og er er du kreativ - måske smed, klejnsmed, lastvognmekaniker eller bare dygtig med dine hænder, så kig ud til en snak. Det kan være, du lige er den vi mangler på holdet. Har du lyst til at uddanne dig til klejnsmed - ring til Jes Øgaard og aftal et møde på 25698900

Stilling 1

Stilling 1 Undertitel Lorem ipsum dolor sit amet, veri delenit dolorum at usu, et alii euismod intellegebat his, mea te sale meis conceptam. Nec erroribus

Se stilling
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.